Afvallen bij Fysio-Bussum

Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klachten, maar ook het voorkomen van klachten door jouw lichaam van de juiste bewegingsimpulsen te voorzien. 

Hoe moet ik afvallen?

Fysio-Bussum helpt jou om op een veilige manier fitter en slanker te worden. Met onze specialisten train jij altijd veilig en naar jouw eigen intensiteit. Onze trainers begeleiden jou hier altijd bij en staan altijd klaar om advies over trainen én eten te geven.

Weet jij niet hoe je moet beginnen met (veilig) afvallen? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier voor een Gratis Intake!

 

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.