Situatie Coronavirus

Beste cliënten van Fysio Bussum,

 

Het coronavirus heeft momenteel grote impact op het maatschappelijk leven in Nederland. Bijzondere tijden vragen om een bijzondere aanpak, ook bij Kliniek Kop & Lijf.

Wij van Kliniek Kop & Lijf zullen onverminderd onze zorg aan u blijven geven. Om dit op een verantwoorde wijze te kunnen doen, gelden komende drie weken de volgende maatregelen:

- De groepen zullen in een nieuw rooster op vaste tijden gegeven worden

- Groepen zullen bestaan uit maximaal 5 personen. Bij deelname < 3 personen wordt de betreffende groep gecanceld.

- Individuele behandelingen vinden in overleg met de cliënt plaats op KKL, of middels telefonisch consult / video sessie. U kunt dus eventueel gewoon thuis blijven tijdens uw behandeling. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij uw behandelaar!

Graag aandacht voor het volgende:

Bij verkoudheid, koorts, hoesten en/of niezen verzoeken wij u dringend om NIET naar de kliniek te komen, maar om contact op te nemen met uw behandelaar.

Om op onze locatie uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, gelden komende drie weken de volgende maatregelen:

- Wij verzoeken u om bij binnenkomst uw handen met een doekje te desinfecteren.

- Houdt minimaal een armlengte afstand tot anderen

-  Wij handhaven de hygiëne richtlijnen EN houden afstand van patiënt/ medemens. Indien wij u aan moeten raken; dragen wij een witte jas of andere beschermende kleding, en handschoenen. Kom je dicht bij het gezicht van iemand zodat er risico voor inademen van grote vochtdruppels bestaat; draag een mondkapje. Zit niet aan jouw gezicht.


-Medische training: MTT en MSP gaat door voor 3-5 personen in de grote zaal. Ruimte genoeg, gebruik schoonmaakdoekjes. Wij zijn geen sportclub. Wij zijn er verantwoordelijk voor dat u, onze patiënten hun belastbaarheid, dus weerstand tegen enge dingen, optimaliseren. Zodoende heeft u de grootste overlevingskans.

- Balie (tape op de grond); infobord: “Graag afstand houden. Patiënten: Bij hoesten, niezen en koorts; blijf thuis; vraag therapie dan via internet”

- Nies of hoest in uw elleboog, snuit uw neus in een papieren zakdoekje

- Er geldt een gesloten voordeur beleid: Dit houdt in dat de voordeur in principe op slot is. U kunt aanbellen als u een afspraak heeft. Voor groepen geldt: De voordeur gaat vijf minuten voor aanvang open.

 

Fysio Bussum staat ook nu voor u klaar!

 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
 • Situatie Coronavirus

  Situatie Coronavirus

  Beste cliënten van Fysio Bussum,   Het coronavirus heeft momenteel grote impact op het maatschappelijk leven in Nederla...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.