Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

Geachte Patient, deelnemer,


Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoor huisartsen en ziekenhuizen op dit moment zoveel mogelijk ontlast worden. Uiteraard geven wij hier gehoor aan wat onderstaande inhoud;

 

Fysiotherapie

Intake afspraken zullen per telefoon of beeldbellen geschieden.

Onze fysiotherapeut neemt zoals gebruikelijk de tijd voor u net als bij een reguliere afspraak op de praktijk

Bij ernstige klachten zijn er het mogelijkheden om een face to face behandeling te verrichten

Hiervoor hebben wij strikte hygiëne regels die wij in acht nemen

 

Medisch Sport Plan

De trainingen kunnen plaatsvinden echter uitsluitend met max 5 personen in onze sportzaal

Uiteraard met in achtneming van de 1,5 m afstand zoals het RIVM opgelegd heeft

Tevens verzoeken wij een ieder na gebruik van een apparaat deze te reinigen met de Dettol spray welke beschikbaar is in de sportruimte.

Op advies van het RIVM verzoeken wij u bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven en uw afspraak te annuleren.

Dit mede omdat wij ook een kwetsbare patiëntenpopulatie hebben die in onze praktijk behandeld word.

In lijn met de oproep van de overheid kiezen patiënten er uit veiligheidsoverwegingen voor om thuis te blijven, zeker bovengenoemde klachten een verstandige keuze

Wij blijven echter wel zorg leveren en zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar voor een medisch consult en begeleiding.

Daarnaast zoeken wij ook proactief contact met onze patiënten.

Te weinig, of foutief bewegen kan weer aanleiding zijn tot lichamelijk lijden en bewegingsstoornissen.

Dat is nu net niet de bedoeling als wij extra weerstand nodig hebben.

Met name de chronische patiënten hebben die aandacht nodig. Met inachtneming van de veiligheid zullen wij de toegankelijkheid van fysiotherapeutische zorg waarborgen voor patiënten; in onze locatie en/ of met maximale inzet van digitale middelen.

We voerden overleg met zorgverzekeraars over de procedure ‘hoe om te gaan met het leveren van fysiotherapie op afstand.’ De 'telefonische zitting' wordt op dit moment WEL door alle verzekeraars vergoed. Dus; neem contact op met uw behandelaar en zorg dat u niet achteruit gaat.

 

Maak gebruik van ons!

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.