Hardloopcentrum van Fysio Bussum

Hardloopcentrum

Hardlopen wordt steeds populairder. Het is een van de meest belastende sporten. Blessures liggen op de loer. Door de ervaring van onze specialisten op het gebied van hardlopen kunnen zij u zo gericht mogelijk adviseren.

Verhelpen van klachten

Onze specialisten kunnen u ook helpen bij het oplossen van uw hardloopblessure. Doordat zij zelf hardlopen en veel hardlopers behandelen hebben zij ervaring met veel voorkomende en zeldzame hardloopblessures. Doel hierbij is u voorzien van een juiste diagnose, helder behandelplan en advies betreffende wat wel en niet te doen.

Voorkomen van klachten

Onze hardloopspecialisten kunnen u helpen met het voorkomen van klachten. De door onze therapeuten ontworpen Hardloopscan geeft u het inzicht hoe u er fysiek voor staat en of de fysieke randvoorwaarden aanwezig zijn om blessurevrij te kunnen hardlopen. Daarbij wordt er een filmpje gemaakt van uw hardlooptechniek. Er wordt bekeken of uw looptechniek een verhoogde kans geeft op blessures. Op basis van deze resultaten zal er een advies door onze specialist worden gegeven.


Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding, Preventie centrum, en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.