Hardloopcentrum

Hardloopcentrum

Hardlopen wordt steeds populairder. Het is een van de meest belastende sporten. Blessures liggen op de loer. Door de ervaring van onze specialisten op het gebied van hardlopen kunnen zij u zo gericht mogelijk adviseren.

Verhelpen van klachten

Onze specialisten kunnen u ook helpen bij het oplossen van uw hardloopblessure. Doordat zij zelf hardlopen en veel hardlopers behandelen hebben zij ervaring met veel voorkomende en zeldzame hardloopblessures. Doel hierbij is u voorzien van een juiste diagnose, helder behandelplan en advies betreffende wat wel en niet te doen.

Voorkomen van klachten

Onze hardloopspecialisten kunnen u helpen met het voorkomen van klachten. De door onze therapeuten ontworpen Hardloopscan geeft u het inzicht hoe u er fysiek voor staat en of de fysieke randvoorwaarden aanwezig zijn om blessurevrij te kunnen hardlopen. Daarbij wordt er een filmpje gemaakt van uw hardlooptechniek. Er wordt bekeken of uw looptechniek een verhoogde kans geeft op blessures. Op basis van deze resultaten zal er een advies door onze specialist worden gegeven.

 • Maak jouw Goede Voornemens waar

  Maak jouw Goede Voornemens waar

  Zet in 2018 de stap naar een Slanker, Fitter en Energieker Leven met dit 8-Weken programma van Fysio Bussum. Meer energie en bewegelijkhe...

  Lees meer
 • Nieuwe website!

  Nieuwe website!

  De nieuwe website van Fysio Bussum is vanaf heden online!  

  Lees meer
Meer nieuws