Cynthia, 69 jaar

Cynthia wil haar actieve leven niet opgeven, maar die knie gaat steeds meer pijn doen

Cynthia is 69 jaar, getrouwd, twee zonen en twee kleinkinderen. Drie jaar geleden ging Cynthia met pensioen. Ze had ruim dertig jaar bij een groot administratiekantoor in Bussum gewerkt. Van stilzitten houdt ze niet. Ze doet veel vrijwilligerswerk, heeft een groot sociaal netwerk en past 1 dag in de week op de kleinkinderen. Sinds een half jaar heeft ze last van haar linkerknie. Vooral tijdens de zogenoemde drukverhogende momenten; traplopen, hurken en fietsen. En ’s ochtends en na lang zitten voelt haar lichaam soms stijf aan. Het belemmert haar in het dagelijkse leven: de lange fietstochten met haar man of vriendinnen kosten moeite, spelen met de kleinkinderen gaat niet meer zo makkelijk. Ze wil haar actieve leven niet opgeven en is bij de huisarts geweest. Foto’s in het ziekenhuis laten enige mate van artrose zien.

De aanpak van Fysio Bussum

De fysiotherapeut van Fysio Bussum geeft Cynthia inzicht in de belasting van haar lichaam. Ze weet nu hoe ze met haar klachten moet omgaan. Ook doet zij oefeningen om haar beenspieren sterker te maken. Extra voordeel is dat zij ook meteen aan haar conditie kan werken.

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.