Peter, 55 jaar

Peter is 55 jaar en getrouwd met Astrid. Hij werkt als consultant bij een groot adviesbureau. Voor zijn werk is hij veel onderweg of in vergadering. Ook zit hij veel achter de computer. Peter krijgt tijdens zijn werk dus weinig beweging, ook merkt hij dat hij minder aan sporten toe komt. Dat vindt hij jammer zeker omdat hij vroeger een fanatiek voetballer was. Peter wil graag weer gaan trainen maar ook zoekt ook begeleiding om te werken aan zijn conditie en kracht.

Fitness bij Fysio Bussum is voor hem de ideale oplossing. Na een zorgvuldige intake en conditie- en krachttesten heeft Peter goed inzicht in het kunnen van zijn lichaam. Vervolgens gaat hij onder begeleiding van een fysio aan de slag met het opbouwen van zijn conditie en kracht. Daarbij is er extra aandacht voor spieren die hij veel gebruikt bij het voetballen. Elke woensdag gaat Peter meteen uit werk naar Fysio Bussum. De ideale combinatie met de voetbalcompetitie op zondag.

 • Maak jouw Goede Voornemens waar

  Maak jouw Goede Voornemens waar

  Zet in 2018 de stap naar een Slanker, Fitter en Energieker Leven met dit 8-Weken programma van Fysio Bussum. Meer energie en bewegelijkhe...

  Lees meer
 • Nieuwe website!

  Nieuwe website!

  De nieuwe website van Fysio Bussum is vanaf heden online!  

  Lees meer
Meer nieuws