Peter, 55 jaar

Peter is 55 jaar en getrouwd met Astrid. Hij werkt als consultant bij een groot adviesbureau. Voor zijn werk is hij veel onderweg of in vergadering. Ook zit hij veel achter de computer. Peter krijgt tijdens zijn werk dus weinig beweging, ook merkt hij dat hij minder aan sporten toe komt. Dat vindt hij jammer zeker omdat hij vroeger een fanatiek voetballer was. Peter wil graag weer gaan trainen maar ook zoekt ook begeleiding om te werken aan zijn conditie en kracht.

Fitness bij Fysio Bussum is voor hem de ideale oplossing. Na een zorgvuldige intake en conditie- en krachttesten heeft Peter goed inzicht in het kunnen van zijn lichaam. Vervolgens gaat hij onder begeleiding van een fysio aan de slag met het opbouwen van zijn conditie en kracht. Daarbij is er extra aandacht voor spieren die hij veel gebruikt bij het voetballen. Elke woensdag gaat Peter meteen uit werk naar Fysio Bussum. De ideale combinatie met de voetbalcompetitie op zondag.

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.