Fysiotherapie bij Fysio Bussum in Bussum

Uw fysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, ongeluk, ziekte, of gewoon door ouder worden. 

 • De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering.
 • Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden.
 • Met de adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer verantwoord kunt bewegen.

Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in manuele therapie voor rugklachten, werkgerelateerde klachten, etalagebenen (claudicatio intermettens), herstel bij heup- en knieprotheses en COPD.

Vraag of afspraak maken?

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Fitness met begeleiding, Preventie centrum, en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • Nieuwe website!

  Nieuwe website!

  De nieuwe website van Fysio Bussum is vanaf heden online!  

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.