Hart- & Vaatcentrum van Fysio Bussum

Hart- & Vaatcentrum

Hart- en vaatziekten is de verzamelnaam voor alle aandoeningen die betrekking hebben op het hart en de bloedvaten. Nederland telt meer dan 1 miljoen mensen met hart- en vaatziekten. Elke dag worden er 1.000 mensen opgenomen in het ziekenhuis en sterven er meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten.

Dit zijn enkele cijfers over hart- en vaatziekten in Nederland. Het laat zien dat het een serieus probleem is in onze samenleving. Fysio Bussum probeert te helpen dit grote probleem te verkleinen. Dit doen wij door de fysiofitheidsscan aan te bieden, onder begeleiding te laten sporten en door de mensen die een hart- en vaatziekte hebben specialistische hulp te bieden.

Een van onze specialisten zal tijdens de lange intake uw fysieke gesteldheid in kaart brengen. Aan de hand van deze intake zal er een op maat gemaakt behandelplan voor u worden opgesteld en met u worden besproken. Tijdens het traject zullen er diverse momenten zijn waarop u voorlichting krijgt over belangrijke onderwerpen voor hart- en vaat patiënten, zodat ook u begrijpt wat er nog allemaal mogelijk is. Het traject ziet er als volgt uit, waarbij iedere fase op maat wordt vormgegeven:

  1. Intake
  2. Testen en meten
  3. Opbouwfase
  4. Training
  5. Testen en meten
  6. Evaluatie

Aandoeningen waarvoor u bij ons terecht kan

  • Etalagebenen (Claudicatio Intermittens)

Voor meer informatie over deze aandoeningen zie www.hartstichting.nl

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.