Orthopediecentrum

Orthopediecentrum

De ontwikkelingen binnen de orthopedie gaan enorm hard. De chirurgen kunnen steeds meer en dat is een prachtig gegeven. De patiënten kunnen ook steeds sneller naar huis na een operatie, maar wie begeleid u in de periode naar de operatie toe en in het revalidatietraject erna? Een gespecialiseerde fysiotherapeut die u begeleid tijdens deze kwetsbare periode zou welkom zijn. Fysio Bussum heeft de specialisten die weten wat nodig is tijdens een dergelijk traject om u te begeleiden en te werken aan een persoonlijk doel.

Zowel voor als na de ziekenhuisopname is het belangrijk dat u de fysiotherapeutische oefeningen blijft doen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Voor de operatie zal het doel zijn om zo sterk als mogelijk de operatie in te gaan om te voldoen aan het ‘Better in, better out’ principe. Na de operatie komt een van onze specialisten bij u thuis om de behandeling op te starten en advies te geven. U krijgt oefeningen die u thuis kunt uitvoeren. Na verloop van tijd komt u naar de praktijk om daar verder te werken aan uw herstel.

Na de operatie

 1. Intake aan huis
 2. Advies en informeren
 3. Huiswerkoefeningen
 4. Opbouwfase in de praktijk
 5. Training
 6. Evaluatie

Aandoeningen waarvoor u bij ons terecht kan

 • Nieuwe knie
 • Nieuwe heup
 • Artrose
 • Maak jouw Goede Voornemens waar

  Maak jouw Goede Voornemens waar

  Zet in 2018 de stap naar een Slanker, Fitter en Energieker Leven met dit 8-Weken programma van Fysio Bussum. Meer energie en bewegelijkhe...

  Lees meer
 • Nieuwe website!

  Nieuwe website!

  De nieuwe website van Fysio Bussum is vanaf heden online!  

  Lees meer
Meer nieuws