Orthopediecentrum van Fysio Bussum

Orthopediecentrum

De ontwikkelingen binnen de orthopedie gaan enorm hard. De chirurgen kunnen steeds meer en dat is een prachtig gegeven. De patiënten kunnen ook steeds sneller naar huis na een operatie, maar wie begeleid u in de periode naar de operatie toe en in het revalidatietraject erna? Een gespecialiseerde fysiotherapeut die u begeleid tijdens deze kwetsbare periode zou welkom zijn. Fysio Bussum heeft de specialisten die weten wat nodig is tijdens een dergelijk traject om u te begeleiden en te werken aan een persoonlijk doel.

Zowel voor als na de ziekenhuisopname is het belangrijk dat u de fysiotherapeutische oefeningen blijft doen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Voor de operatie zal het doel zijn om zo sterk als mogelijk de operatie in te gaan om te voldoen aan het ‘Better in, better out’ principe. Na de operatie komt een van onze specialisten bij u thuis om de behandeling op te starten en advies te geven. U krijgt oefeningen die u thuis kunt uitvoeren. Na verloop van tijd komt u naar de praktijk om daar verder te werken aan uw herstel.

Na de operatie

  1. Intake aan huis
  2. Advies en informeren
  3. Huiswerkoefeningen
  4. Opbouwfase in de praktijk
  5. Training
  6. Evaluatie

Aandoeningen waarvoor u bij ons terecht kan

  • Nieuwe knie
  • Nieuwe heup
  • Artrose

Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.