Preventie bij Fysio Bussum

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom biedt Fysio Bussum niet alle curatieve zorg, maar ook preventieve zorg. Zo kun je voor de volgende services bij Fysio Bussum terecht.

Massages

Massages zijn meer dan een ontspannende ervaring waar je van kan genieten. Het zorgt voor een betere bloedsomloop, ontspanning in de spieren en het soepel houden van de huid.

Prijs

25 minuten - €23,50
50 minuten - €45,-

Fitness

Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor fitness. Hier kunt u onder begeleiding betaalbaar sporten in een prettige omgeving. Aan de hand van een zorgvuldige intake en conditie & krachttesten wordt er een persoonlijk sportplan opgesteld door een van onze therapeuten. Onder begeleiding van onze therapeuten kunt u sporten in onze oefenzaal. Iedere 3 maanden zal er opnieuw worden gekeken of uw persoonlijke oefenschema aangepast dient te worden. Zie voor meer informatie de pagina Fitness

Fysiofitheidsscan

Wil je ook weten hoe fit je bent? Hoe staat het lichaam ervoor en hoe kun je ervoor zorgen dat het lichaam zo lang als mogelijk optimaal functioneert? Het is belangrijk om daar bewust mee bezig te zijn. Met behulp van de fysiofitheidsscan krijgt u inzicht in uw lichaam. Aan de hand van diverse metingen zal een van onze therapeuten uw resultaten met u bespreken en u voorzien van advies.

 

Meer informatie kunt u vinden op www.fysiofitheidscan.nl

Prijs €36,-*

*Gratis voor mensen verzekerd bij Menzis met een aanvullende verzekering.

Hardlopersscan

Hardlopers opgelet! Wil je graag blessures voorkomen, weten waar je klachten vandaan komen of nog sneller gaan lopen, laat dan eens een runnerscan doen. Onze specialist zal de fysieke randvoorwaarden voor een goede hardlooptechniek in kaart brengen en zal een filmpje nemen van uw hardlooptechniek. Aan de hand van dit onderzoek en deze analyse krijgt u advies over de fysieke en technische aanpassingen die er gedaan moeten worden om klachten te voorkomen en nog sneller te lopen.

Prijs €39,50


Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding, Preventie centrum, en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
 • Situatie Coronavirus

  Situatie Coronavirus

  Beste cliënten van Fysio Bussum,   Het coronavirus heeft momenteel grote impact op het maatschappelijk leven in Nederla...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.