Preventie bij Fysio Bussum

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom biedt Fysio Bussum niet alle curatieve zorg, maar ook preventieve zorg. Zo kun je voor de volgende services bij Fysio Bussum terecht.

Medisch trainen

Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor medisch trainen. Hier kunt u onder begeleiding betaalbaar sporten in een prettige omgeving. Aan de hand van een zorgvuldige intake en conditie & krachttesten wordt er een persoonlijk sportplan opgesteld door een van onze therapeuten. Onder begeleiding van onze therapeuten kunt u sporten in onze oefenzaal. Iedere 3 maanden zal er opnieuw worden gekeken of uw persoonlijke oefenschema aangepast dient te worden. Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.