Preventie bij Fysio Bussum

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom biedt Fysio Bussum niet alle curatieve zorg, maar ook preventieve zorg. Zo kun je voor de volgende services bij Fysio Bussum terecht.

Massages

Massages zijn meer dan een ontspannende ervaring waar je van kan genieten. Het zorgt voor een betere bloedsomloop, ontspanning in de spieren en het soepel houden van de huid.

Prijs

25 minuten - €23,50
50 minuten - €45,-

Medisch trainen

Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor medisch trainen. Hier kunt u onder begeleiding betaalbaar sporten in een prettige omgeving. Aan de hand van een zorgvuldige intake en conditie & krachttesten wordt er een persoonlijk sportplan opgesteld door een van onze therapeuten. Onder begeleiding van onze therapeuten kunt u sporten in onze oefenzaal. Iedere 3 maanden zal er opnieuw worden gekeken of uw persoonlijke oefenschema aangepast dient te worden. 

Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding, Preventie centrum, en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.