Online telefonische afspraak maken

Uw voordelen

Balans

In de huidige samenleving wordt er veel van u gevraagd. Een drukke baan, een gezin en u wilt ook graag aan sport doen. Een goede balans is dan erg belangrijk.

Beweging

Om te bepalen of u voldoende beweegt gelden er in Nederland een aantal algemene beweegnormen. Deze normen gebruiken we ook binnen Fysio Bussum. We vertellen u er graag meer over en nodigen u graag uit om aan te sluiten.

Verantwoord trainen

Fysio Bussum biedt u de mogelijkheid om veilig en verantwoord te trainen. Met onze medische achtergrond wordt er een programma voor u gemaakt en wordt u begeleid tijdens het uitvoeren, waardoor de kans op blessures kleiner wordt.

Mindset

Wanneer u sportief of in het dagelijks leven goed wil presteren is een positieve mindset onmisbaar. We helpen u graag uw positieve mindset beter te leren kennen. Kansen te grijpen en problemen om te buigen in oplossingen.

Onze werkwijze

Na het invullen van onderstaand formulier kunt u het beste een telefonische afspraak maken voor een intakegesprek. Dit neemt onzekerheid weg en geeft duidelijkheid over uw klacht(en) en wat we er aan kunnen doen. U weet dan ook beter hoeveel tijd het u ongeveer gaat kosten en hoe lang u niet kunt werken en/of sporten. Om u het beste advies te geven analyseert en begeleidt de fysiotherapeut u gedurende het hele proces. Zo wordt er niet alleen gekeken naar uw klacht(en), maar naar uw hele lichaam, gedrag en de manier waarop u beweegt. Hierna wordt voor u een persoonlijk beweegprogramma gemaakt dat bestaat uit oefeningen, een oefenschema en een regelmatige meting van de voortgang. Hiermee gaat u aan de slag om ervoor te zorgen dat uw klachten weggaan en ook weg blijven.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven en vraag online uw telefonische afspraak aan.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.