Weten of Fysio Bussum dé Praktijk voor jou is?

Ben jij op zoek naar een Fysiotherapeut / Fitness sportschool of Preventie Centrum die bij jou past? En ben jij op zoek naar een plek waar jij jou klachten kan verhelpen met Fysio, Fitness of/en in een Preventie centrum? Dan is Fysio Bussum in Bussum dé Praktijk voor jou, met alles onder één dak! 

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap/ plan uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Fysio Bussum. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

  • Nieuwe website!

    Nieuwe website!

    De nieuwe website van Fysio Bussum is vanaf heden online!  

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.