Medisch trainen met begeleiding van Fysiotherapeut of medisch trainer bij Fysio Bussum.

Bij Fysio Bussum kunt u ook terecht voor Medisch Trainen. Met Medisch Trainen bij Fysio Bussum doet u de oefeningen die bij u passen om ervoor te zorgen dat de klachen op termijn verdwijnen. Het is de ideale plek om de oefeningen en bewegingsadviezen die u van uw fysiotherapeut heeft gekregen, voor te zetten. Of in beweging te komen en blijven!

Voordelen van Medisch Trainen bij Fysio Bussum

 • Altijd onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten/Medisch Trainers
 • Betaalbaar trainen
 • Trainen met een persoonlijk Trainingsplan gericht op eventuele fysiotherapiebehandelingen.
 • Bij aanvang krijgt u een intake, conditietest en krijgt u een uitgebreide uitleg over alle apparatuur
 • Alleen trainen kan om conditie te verbeteren, maar ook om meer kracht te krijgen in benen, armen en romp.


Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding, Preventie centrum, en Fysiotherapie. Bij Fysio Bussum ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

 • Afvallen bij Fysio-Bussum

  Afvallen bij Fysio-Bussum

  Fysio-Bussum is er om jouw totale fysieke gezondheid optimaal te krijgen. Dit betekent dus niet alleen het verhelpen van lichamelijk klac...

  Lees meer
 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.