Frank, 58 jaar.

De rugklachten van Frank spelen op bij fysiek zwaar werk

Frank, 58 jaar heeft een gezin met twee studerende kinderen. Hij werkt 36 uur per week in de bouw als meewerkend voorman. Hij is verantwoordelijk voor de oplevering van een groot bouwproject in de regio Bussum. Twee dagen per week is hij op de bouwplaats, de overige tijd is hij projectmanager. Zijn rug is altijd een zwakke plek, waar hij al vaker voor behandeld is. Zijn klachten verergeren op de dagen dat hij op de bouwplaats aan het werk is. Het is fysiek zwaar werk. Frank ziet dan ook een duidelijk verband tussen het vele tillen en zijn rugklachten. Ook wil hij meer bewegen, maar tijdens een partijtje tennis met zijn jongste zoon, krijgt Frank al snel last van zijn rug.

De aanpak van Fysio Bussum

De manueel therapeut bij Fysio Bussum zorgt er met de juiste behandeling voor dat de mobiliteitsbeperkingen in zijn rug worden verholpen. Van de fysiotherapeut krijgt hij advies over het op de juiste manier belasten van zijn rug. Ook krijgt Frank oefeningen om zijn rug- en buikspieren sterker te maken. De aanpak bevalt zo goed dat Frank nu ook een keer per week komt fitnessen bij Fysio Bussum.

 • Maak jouw Goede Voornemens waar

  Maak jouw Goede Voornemens waar

  Zet in 2018 de stap naar een Slanker, Fitter en Energieker Leven met dit 8-Weken programma van Fysio Bussum. Meer energie en bewegelijkhe...

  Lees meer
 • Nieuwe website!

  Nieuwe website!

  De nieuwe website van Fysio Bussum is vanaf heden online!  

  Lees meer
Meer nieuws