Teun, 83 jaar

Teun wil niet bang zijn om te vallen

Teun is 83 jaar en woont zelfstandig in een aanleunwoning. Hij wil zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Zijn vrouw is vijf jaar geleden overleden. Zijn jongste dochter woont in de buurt en is mantelzorger. Daarnaast heeft Teun een keer per week hulp in de huishouding. Verder kan hij natuurlijk altijd hulp vragen in het verzorgingstehuis. Zijn sociale leven bestaat uit familiebezoek en hij gaat naar verschillende clubjes in huis (koersbal, kaarten etc.). Teun heeft diabetes, type 2 en twee jaar geleden een nieuwe heup gekregen. Twee weken geleden miste hij de onderste trede van de trap en kwam ten val. Gelukkig zonder gevolgen, maar de schrik zit er goed in. Daardoor gaat hij minder naar buiten of naar zijn clubjes. Hij merkt dat hij onzeker is over zijn balans en heeft dat met de huisarts besproken. Die heeft hem naar de fysiotherapeut verwezen.

De aanpak van Fysio Bussum

De fysiotherapeut van Fysio Bussum komt op huisbezoek bij Teun. Hij luistert naar de klachten en wensen en samen stellen ze een plan op. Met dit plan kan Teun zijn balans tijdens het lopen herwinnen. Ook neemt de fysiotherapeut Teun weer mee naar buiten.

 • Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Toeganklijkheid fysiotherapie en Medische Trainingen

  Geachte Patient, deelnemer, Vanuit de GGD Gooi en Vechtstreek hebben wij het verzoek gekregen onze zorg aan u te continueren waardoo...

  Lees meer
 • Situatie Coronavirus

  Situatie Coronavirus

  Beste cliënten van Fysio Bussum,   Het coronavirus heeft momenteel grote impact op het maatschappelijk leven in Nederla...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.