OVER ONS

Inzicht in bewegen!

Naast specialistische zorg willen mensen steeds meer 'in control' zijn. Of het nou gaat om het zelf bepalen wanneer je een programma op tv bekijkt of bepaalt wanneer er een pakket thuis wordt geleverd. We willen zelf de keuzes kunnen maken wat en wanneer er iets plaatsvindt. Ook controle hebben over ons kostbaarste bezit, het lichaam, wordt steeds belangrijker gevonden. En terecht naar onze mening. Om die reden nemen onze specialisten u mee in de beslissingen die genomen moeten worden. Door ruim de tijd te nemen tijdens de intake kunnen ze u voorzien van alle benodigde informatie, zodat ook u begrijpt wat er aan de hand is, wat de specialist gaat doen en vooral ook welke invloed uzelf kunt uitoefenen op uw klachten.

Fysio Bussum is onderdeel van Gezondheidscentrum Nijverheidswerf. Het gezondheidscentrum biedt diverse behandelmogelijkheden. Naast de Fysiotherapie bieden we Medisch Trainen aan. In hetzelfde pand vindt u ook Kliniek Kop & Lijf, een kliniek voor revalidatie, re-integratie en psychische geneeskunde.

ONZE VISIE

Fysio Bussum heeft een team specialisten die geloven in hoogwaardige specialistische paramedische zorg en in zelfredzaamheid van de patiënt. De controle teruggeven aan de patiënt is waar het team van Fysio Bussum naar streeft, zodat u begrijpt wat er met uw lichaam aan de hand is en wat de specialist en u samen kunnen doen om ervoor te zorgen dat u weer kunt doen wat u zo graag doet.

ONZE WERKWIJZE

Dit doen wij door onze focus te leggen op specifieke gebieden binnen de paramedische zorg. Zo kunnen wij u specialistische zorg bieden op het gebied van:

  • Longrevalidatie
  • Hart- & vaataandoeningen
  • Nek- en rugklachten
  • Orthopedische revalidatie
  • Hardloop blessures
  • Reumatoïde artritis

    Onze specialisten nemen extra lang de tijd voor u tijdens een intake, stellen op die manier vaker een correcte diagnose en nemen de tijd om u de informatie te geven die u nodig heeft om de controle te houden.

LOCATIE

Fysiotherapiepraktijk Fysio Bussum en medisch trainen vindt u onder één dak in gezondheidscentrum Nijverheidswerf aan de Nijverheidswerf 22 in Bussum. Samen met Kliniek Kop & Lijf bieden we optimale gezondheidszorg voor mensen met langdurige lichamelijk en psychische klachten.

PARTNERS

Kliniek Kop en Lijf

Hebt u last van meerdere lichamelijke klachten tegelijk, ernstige lichamelijke klachten in combinatie met psychische klachten zoals stress, spanning, angsten en depressies, verslavingsgevoeligheid. Fysiotherapie alleen is dan niet de oplossing. Dan is het goed te weten dat Fysio Bussum nauw samenwerkt met Kliniek Kop & Lijf. Kliniek Kop & Lijf biedt gespecialiseerde GGZ.

Meer informatie krijgen over hoe Fysio Bussum jou kan helpen?

 

Praktijk Fysio Bussum in Bussum is dé plek voor Medisch Trainen met begeleiding en Preventieve zorg. Bij Fysio Bussum bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.